【中希双语】Το 2023 Guangzhou International Dragon Boat Invitational θα ξεκινήσει στις 17 Ιουνίου 2023年广州国际龙舟邀请赛6月17日挥桨逐浪


Μετά από τρία χρόνια, το Guangzhou International Dragon Boat Invitational θα επιστρέψει επίσημα. Αυτό το Guangzhou International Dragon Boat Invitational Tournament έχει 125 dragon boats και σχεδόν 5000 αθλητές, συμπεριλαμβανομένων παραδοσιακών αγώνων dragon boat, πολύχρωμες παραστάσεις δράκων κ.λπ., που επιδεικνύουν τη μοναδική καντονέζικη κουλτούρα.

Ανάμεσά τους, οι ομάδες των παραδοσιακών δράκων και των πολύχρωμων δράκων προέρχονται από την περιοχή του Guangzhou, συγκεντρώνοντας τους κορυφαίους παίκτες στους αγώνες dragon boat της πόλης, δημιουργώντας μια μοναδική οπτική εμπειρία.

Επιπλέον, αντιπροσωπείες από πρεσβείες, προξενεία και εμπορικά επιμελητήρια από χώρες όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες, ο Καναδάς, η Γερμανία, η Σιγκαπούρη και η Μαλαισία θα σχηματίσουν επίσης ομάδες για να συμμετάσχουν σε έναν εντυπωσιακό αγώνα δράκων.


珠江泛舟,挥桨逐浪,百舸争流!时隔三年,广州国际龙舟邀请赛将正式回归。本次广州国际龙舟邀请赛共有125只龙舟、近5000名运动员报名参赛,设有传统龙舟竞速、彩龙竞艳、游龙表演助兴,展示独特的岭南文化。其中,传统龙、彩龙和游龙的队伍全部来自广州本地,汇聚了全市龙舟赛事的佼佼者,将营造与众不同的视觉体验。此外,美国、加拿大、德国、新加坡、马来西亚等国的驻穗使领馆及商会代表队也将组队参赛,一道击桨珠江,龙舟竞渡,共同呈现一场精彩纷呈的龙舟盛宴。