【中希双语】Οι λάτρεις του Dragon Boat στην περιοχή Huangpu συνεργάστηκαν για να προετοιμαστούν για τη μάχη εκ των προτέρων 夜龙飞驰,嘿呦嘿呦!


Καθώς έπεσε η νύχτα, στο Wuchong, στην περιοχή Huangpu, στο Guangzhou, μια βάρκα με δράκο φωτιζόταν με αστέρια και περνούσε πέρα δώθε στον ποταμό, και οι κραυγές “έι, γιο, γιο, γιο, γιο, γιο” ακούστηκαν και οι πολίτες από την ακτή επευφημούσαν και ζητωκραύγαζαν από ώρα σε ώρα. Προκειμένου να συμμετάσχουν στον Διεθνή Αγώνα Dragon Boat του Guangzhou που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιουνίου, οι λάτρεις του Dragon Boat στην περιοχή Huangpu σχημάτισαν μια ομάδα για προετοιμασία εκ των προτέρων. Στις 7:30 μ.μ. τις καθημερινές, τα μέλη της ομάδας έρχονται στην τράπεζα του Wuchong για να συγκεντρωθούν για μισή ώρα προθέρμανσης και στη συνέχεια για να ξεκινήσουν συστηματική προπόνηση. Ας περιμένουμε να δούμε τον Διεθνή Αγώνα Dragon boat του Guangzhou τον Ιούνιο.

夜幕降临,广州市黄埔区乌涌上,一艘点着星星之光的龙舟在河段来回穿梭,传来了嘿哟嘿哟的叫喊声,岸上的市民不时呐喊助威。为了参加6月17日举行的广州市国际龙舟邀请赛,黄浦区的龙舟爱好者们组队提前备战。工作日晚上7时30分,队员们来到乌涌岸边集中,先进行半个小时的热身运动,再下船开始系统的训练。百舸争流,奋楫者先。下个月的广州市国际龙舟邀请赛,让我们拭目以待。