【中希双语】Yangjiang: Οι καραβίδες κυκλοφορούν στην αγορά, νέες γεύσεις 阳江:小龙虾上市,新口味新吃法层出不穷


Τώρα, πολλές καραβίδες εμφανίζονται σε περίοπτη θέση στις μεγάλες χονδρικές αγορές υδρόβιων προϊόντων και στα σούπερ μάρκετ φρέσκων τροφίμων στην πόλη Yangjiang, στην επαρχία Guangdong, και σερβίρονται στα τραπέζια των πολιτών η μία μετά την άλλη. Πολλοί πολίτες έχουν ήδη κανονίσει το πρώτο τους γεύμα με καραβίδες το 2023 εκ των προτέρων.

Το καλοκαίρι, οι καραβίδες μπορούμε να πούμε ότι είναι η καλύτερη επιλογή για σνακ αργά το βράδυ. Μετά από χρόνια εξέλιξης, εκτός από τις παραδοσιακές γεύσεις, πολλά καταστήματα έχουν εισαγάγει και νέες και εξωτικές γεύσεις όπως τυρί, παστό κρόκο αυγού, μέλι και μουστάρδα. Με βάση την ψυχολογία των καταναλωτών που τους αρέσει να δοκιμάζουν νέες γεύσεις, υπάρχει μια ολοένα και πιο διαφοροποιημένη τάση κατανάλωσης. Ταυτόχρονα, οι καραβίδες έχουν εισαχθεί και σε προπαρασκευασμένα πιάτα. Η μέθοδος είναι απλή και το άρωμα έντονο μετά το ζέσταμα κάνοντας τις διαδικτυακές πωλήσεις πολύ δημοφιλείς.


眼下,在广东阳江市各大水产批发市场和生鲜超市不少小龙虾现身市场醒目位置,并陆续被端上市民的餐桌,不少市民已经提早安排好了2023年的第一顿小龙虾。

到了夏天,小龙虾可谓是宵夜界的“香饽饽”,经过多年的流行演变,小龙虾的口味除了传统的十三香、麻辣、蒜蓉口味之外,许多店家推出芝士、咸蛋黄、泡菜、蜜汁、芥末等新奇特口味,抓住消费者喜爱尝鲜的心理,呈现出越来越多样化的消费趋势。同时,小龙虾也被引入到预制菜中,做法简单,加热完香味浓郁,线上销售十分火爆。