【中希双语】Jiangmen Heshan:Εκεί που τραγουδούν οι λευκοί γερανοί 江门鹤山:鹤鸣九皋,声闻于天


Τα μοναδικά γεωγραφικά του πλεονεκτήματα, σε συνδυασμό με γενιές ανθρώπων Heshan που εκμεταλλεύονται τις ευκαιρίες και εργάζονται σκληρά, έχουν αλλάξει η πόλη από την παλιά στη νέα.

Η μεθυστική θάλασσα των λουλουδιών δίπλα στον ποταμό Shaping κάνει τους ανθρώπους να ρεμβάζουν, η εκθαμβωτική σειρά από λιχουδιές κάνει τους ανθρώπους να τις λαχταρούν και τουρίστες συρρέουν για να τραβήξουν φωτογραφίες στην πόλη του νερού Gulao. Περπατώντας στο Heshan, Jiangmen, μπορείτε να δείτε την δυναμική και ενεργητική πόλη που συνδυάζει παλιό και νέο.


Οι αρχαίοι θεωρούσαν τον γερανό ως το ευοίωνο πουλί του ουρανού. Στο Guangdong, υπάρχει μια πόλη που πήρε το όνομά του από τον γερανό——Heshan. Το Heshan βρίσκεται στη δυτική όχθη του ποταμού Pearl στην ευρύτερη περιοχή του κόλπου Guangdong-Hong Kong-Macao, περίπου μία ώρα οδικώς από το Guangzhou.

古人以鹤为天上的瑞鸟,在广东,就有一座以鹤为名的城市——鹤山。鹤山位于粤港澳大湾区的珠江西岸,距离广州一小时左右车程,得天独厚的区位优势,加上一代又一代的鹤山人紧抓机遇,埋头苦干,令这座城市旧貌换新颜。沙坪河边醉人的花海令人流连忘返,竹树坡里琳琅满目的美食让人垂涎欲滴,古劳水乡内打卡拍照的游人络绎不绝……走进江门鹤山,寻迹这座新旧相融、河畅水清、人杰地灵、充满动感和活力的城市。