【中希双语】Ενσωματώνοντας στοιχεία “νέου κύματος” 融入“潮”元素,汕头将建粤东最大规模会展中心


Τον Ιούνιο του επόμενου έτους, η Shantou θα κατασκευάσει το μεγαλύτερο συνεδριακό και εκθεσιακό κέντρο στο ανατολικό Guangdong. Προς το παρόν, το εκθεσιακό κέντρο Shantou και το υποστηρικτικό έργο του ξενοδοχείου έχουν ουσιαστικά καθορίσει το σχέδιο σχεδιασμού και εντείνουν τον σχεδιασμό και την κατασκευή.

Αναφέρεται ότι το έργο λαμβάνει υπόψη ορόσημα, πρακτικότητα και οικονομία και ενσωματώνει εκθέσεις, συνέδρια, ξενοδοχεία, επιχειρηματικές και άλλες λειτουργίες. Το υποστηρικτικό ξενοδοχείο πέντε αστέρων θα εξυπηρετεί επίσης το East Coast New City, το Shantou East Campus και δραστηριότητες που σχετίζονται με το στάδιο , και ακτινοβολούν την τουριστική οικονομία της Νότιας Κίνας.


Ο σχεδιασμός του έργου αναδεικνύει τα πολιτιστικά στοιχεία του Chaoshan. Στοιχεία όπως οι εμβληματικές κοκκινοκέφαλες βάρκες και τα παραδοσιακά σπίτια του Chaoshan, όπως το Cuojiaotou, έχουν χρησιμοποιηθεί στο σχέδιο σχεδιασμού του έργου, το οποίο θα δημιουργήσει ένα χαρακτηριστικό αρχιτεκτονικό τοπίο που θα τραβήξει τα βλέμματα της πλειοψηφίας των ανθρώπων.

明年6月,汕头将建成粤东最大规模会展中心,目前,汕头市展会展览中心及配套酒店项目已基本确定设计方案,正加紧筹划建设。

据悉,该项目兼顾地标性、实用性和经济性,集展览、会议、酒店、商务等多功能于一体,配套建设的五星级酒店还将服务东海岸新城、汕大东校区及体育场相关活动,并辐射南澳旅游经济。

项目设计彰显潮汕文化元素,标志性的“过番”红头船、潮汕传统民居的厝角头等元素都被运用进该项目设计稿中,将打造令广大乡亲眼前一亮的特色建筑景观。