【中希双语】Ανυπομονούμε! Το Guangdong χτίζει μια διεθνή βιομηχανική ορεινή περιοχή για παρασκευασμένα λαχανικά 期待!广东打造预制菜国际产业高地


Ως πηγή της βιομηχανίας παρασκευασμένων λαχανικών της Κίνας, τα τελευταία τρία χρόνια, τα παρασκευασμένα λαχανικά του Guangdong ξεχώρισαν για την ταχύτητα ανάπτυξής τους, η οποία είναι εντυπωσιακή.

Πρόσφατα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Διεθνές Συνέδριο Βιομηχανίας Παρασκευασμένων Λαχανικών της Κίνας (Foshan), ξεκινώντας από την ευρύτερη περιοχή του κόλπου Guangdong-Hong Kong-Macao και βαδίζοντας προς τον κόσμο. Σε μόλις τρεις ημέρες, χιλιάδες “στρατιώτες” από τη βιομηχανία προκατασκευασμένων λαχανικών συγκεντρώθηκαν στο Guangdong για να μοιραστούν τα αναπτυξιακά μερίσματα της βιομηχανίας, να συζητήσουν το σχέδιο ανάπτυξης της βιομηχανίας προκατασκευασμένων λαχανικών και να εξερευνήσουν νέα μοντέλα συνεργασίας.


Τα προκατασκευασμένα πιάτα είναι δημοφιλή στο Guangdong και τώρα εξαπλώνονται σε όλο τον κόσμο. Σχηματίζεται μια πλατφόρμα για την παγκόσμια προβολή, συναλλαγή και διάδοση προκατασκευασμένων πιάτων.

作为中国预制菜产业策源地,过去三年,广东预制菜突出重围,发展速度领军全国,令人瞩目。

近日,中国国际(佛山)预制菜产业大会圆满举办,从湾区出发,迈向全球。短短三天的时间,预制菜产业千军万马汇聚广东,共享行业发展红利,共商预制菜产业发展大计,探索合作新模式。

预制菜风起广东,如今集聚全球,一个预制菜全球展示、交易、传播的平台正在成型。