【中希双语】Ποιανού η καντονέζικη γεύση αντιπροσωπεύει καλύτερα τα καντονέζικα πιάτα;  谁的粤味最能代表广东预制菜?


Στο περασμένο Ανοιξιάτικο Φεστιβάλ, οι εταιρείες παρασκευής λαχανικών του Guangdong ξεκίνησαν μια χρονιά συγκομιδής με μεγάλη ταχύτητα. Εκπρόσωποι καντονέζικων πιάτων, όπως κοτόπουλο με ψάρι, λευκή μπανάνα στον ατμό και λαβράκι, παραδοσιακό γλυκόξινο χοιρινό και Hakka κοτόπουλο ψημένο με αλάτι πουλήθηκαν όλα σε όλη τη χώρα, και ακόμη και πολλά έτοιμα πιάτα εξαντλήθηκαν πριν από το Φεστιβάλ της Άνοιξης.

Το κύμα των προκατασκευασμένων πιάτων ανεβαίνει και πρόσφατα ανακοινώθηκαν διάφορες ευνοϊκές πολιτικές. Πώς μπορούν τα προκατασκευασμένα πιάτα του Guangdong, που είναι ένα βήμα μπροστά, να συνεχίσουν να αναπτύσσονται με υψηλή ποιότητα στο επόμενο στάδιο; Από τις 3 έως τις 5 Μαρτίου, το Guangdong θα πραγματοποιήσει το πρώτο Συνέδριο Βιομηχανίας Προκατασκευασμένων Λαχανικών στην Κίνα (Foshan) για να συγκεντρώσει πελάτες από όλο τον κόσμο και να προβλέψει την κατεύθυνση ανάπτυξης των προκατασκευασμένων λαχανικών.


Την ημέρα της τελετής έναρξης, την 3η Μαρτίου, ο διαγωνισμός “Δεκα καλύτερα προπαρασκευασμένα καντονέζικα πιάτα” θα πραγματοποιήσει τους τελικούς στον χώρο του συνεδρίου, προσκαλώντας τις συμμετέχουσες εταιρείες να έρθουν στη σκηνή για να διαγωνιστούν για τις τελικές θέσεις και θα επιλεχθούν τα πιο αντιπροσωπευτικά καντονέζικα προκατασκευασμένα πιάτα λαχανικών.

Ποια καντονέζικη γεύση πιστεύετε ότι αντιπροσωπεύει καλύτερα τα καντονέζικα πιάτα; Πείτε μας στην ενότητα σχολίων.

在刚过去的春节,广东预制菜企业迎来了一个丰收年,鲍鱼花胶鸡、清蒸白蕉海鲈鱼、传统咕噜肉、客家盐焗鸡等粤菜代表行销全国,甚至不少预制菜春节前就卖断了货。

预制菜的热潮一浪高过一浪,近期各种利好政策也频出,先行一步的广东预制菜如何在新阶段继续实现高质量发展?3月3日-5日,广东将召开首届中国国际(佛山)预制菜产业大会,广结天下客商、把脉预制菜发展方向。

3日开幕式当天,“十大粤味预制菜擂台赛”将在大会现场举办总决赛,邀请参赛企业来到现场,以打擂台的方式角逐最终入选席位,选出最具代表性的粤味预制菜。

你觉得什么粤味最能代表广东预制菜?评论区告诉我们。