【大美广东】Επιστροφή των Πολεμιστών! 勇士归来!蓝天救援队完成土耳其搜救任务平安返穗


Επιστροφή των Πολεμιστών! Η ομάδα διάσωσης Blue Sky ολοκλήρωσε την αποστολή έρευνας και διάσωσης στην Τουρκία και επιστρέφει με ασφάλεια στο Guangzhou.

Καλώς ήρθατε στο σπίτι πολεμιστές! Στις 19 Φεβρουαρίου, η κινεζική ομάδα διάσωσης Blue Sky ολοκλήρωσε την αποστολή διάσωσης στην Τουρκία, πήρε πτήση από την Κωνσταντινούπολη προς το Guangzhou και έφτασε στο Διεθνές Αεροδρόμιο Baiyun το μεσημέρι εκείνης της ημέρας. Οι συνάδελφοι και οι συγγενείς τους υποδέχτηκαν στο αεροδρόμιο με λουλούδια και δώρα στα χέρια.


Όταν η ομάδα διάσωσης αποβιβάστηκε για να συναντήσει τους συγγενείς και τους φίλους τους, όλοι συγκινήθηκαν με λυγμούς. Η ομάδα διάσωσης του Blue Sky αγωνίστηκε στη Malatya, στο Adiyaman και στο Kahramanmaras για 7 συνεχόμενες ημέρες, ερευνώντας συνολικά 380 κτίρια που καλύπτουν περίπου 180.000 τετραγωνικά μέτρα. Έχουν ξεπεράσει πολλές δυσκολίες και έχουν σώσει ζωές πολλές φορές. Ένα θαύμα διάσωσης.

欢迎勇士回家!2月19日,中国蓝天救援队完成土耳其救援任务,搭乘从伊斯坦布尔飞往广州的航班,于当天中午抵达白云国际机场。他们的队友和亲属们早已手捧鲜花、带着礼物在机场迎候,当救援队员下机与亲友相见时,大家激动落泪。蓝天救援队连续在马拉蒂亚、阿德亚曼、卡赫拉曼马拉什三地奋战7天,累计搜索建筑物380幢,约18万平方米,他们克服重重困难,多次创造生命救援奇迹。