【中希双语】Daliang, Shunde, Foshan: Εορταστική διακόσμηση 佛山顺德大良:华盖生辉 崇文尚善


Daliang, Shunde, Foshan, η περίφημη «Γη των ψαριών και του ρυζιού» στο Δέλτα του ποταμού Pearl. Υπάρχει ο δρόμος Huagai, ένας παλιός δρόμος με χαρακτηριστικά Lingnan. Στην ακμή του, κάποιοι κάποτε συνέκριναν την πολυσύχναστη σκηνή αυτού του παλιού δρόμου με το “Πλέοντας στον ποταμό κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Qingming” στη Δυναστεία Song.

Ο πεζόδρομος Huagai Road βρίσκεται στο κέντρο της παλιάς πόλης της οδού Daliang και έχει ιστορία εκατοντάδων ετών. Και στις δύο πλευρές του δρόμου βρίσκονται τα δυτικά κτίρια Lingnan με τα χαρακτηριστικά των στοών στα τέλη της δυναστείας Ming και στις αρχές της δυναστείας Qing. Υπάρχουν διάφορα πολυκαταστήματα και εξειδικευμένα καταστήματα.

Ο συνδυασμός του μοντέρνου με το παραδοσιακό είναι ακμαίος χωρίς να χάνει τη γοητεία της η περιοχή. Το ιστορικό αποτύπωμα του παλιού δρόμου έχει ενσωματωθεί βαθιά στην ανάπτυξη της πόλης και θα διαρκέσει για πάντα και θα δώσει στους ανθρώπους μια μακρά επίγευση. Δείτε το βίντεο και ελάτε να εξερευνήσουμε μαζί τη γοητεία του παλιού δρόμου του παλιού εμπορικού λιμανιού.


佛山顺德大良,珠三角享负盛名的“鱼米之乡”。这里有一条颇具岭南特色的老街华盖路,鼎盛时期,有人曾将这条老街的繁华景象比作宋代的“清明上河图”。

华盖路步行街位于大良街道老城腹地,已有数百年历史。街道两旁为明末清初骑楼特色的岭南西洋建筑,各类百货、特色小店林林总总,逢年过节张灯结彩,年味弥漫着街头巷尾。

沧桑中蕴藏时尚,繁华而不失韵味,老街的历史印记已经深深融入了这座城市的发展,历久弥新,让人回味悠长。打开视频,一起去探寻百年商埠老街魅力。