【中希双语】Απολαύστε τη χρονιά του Guangdong! Το «Flower Fairy» ταξιδεύει στο χρόνο και στο χώρο για να κάνει το φεστιβάλ φαναριών 寻味广府年!“花仙子”穿越时空闹元宵


Στις 4 Φεβρουαρίου, το Guangzhou Yuexiu Park ξεκίνησε τη δραστηριότητα θεματικού πάρκου του “Φεστιβάλ φαναριών κάτω από το βουνό Yuexiu” για πρώτη φορά, ενσωματώνοντας τα δύο άυλα πολιτιστικά στοιχεία του “Yuexiu Mountain Story” και του “Frangipani Legend” στις δραστηριότητες κήπου του φεστιβάλ φαναριών, δημιουργώντας ένα «ταξιδεύοντας στο χρόνο και το χώρο» κήπο φεστιβάλ φαναριών κινέζικου στιλ.

Σχεδόν εκατό «Μικρές Νεράιδες Frangipani» δημιουργημένες από μαθητές, φορώντας εξαίσια Hanfu και κρατώντας σπορόφυτα frangipani, μπήκαν στην πύλη της πόλης και παρέλασαν κατά μήκος του «Fu Dao» με φανάρια να κρέμονται κατά μήκος της λίμνης Dongxiu.


Υπάρχουν επίσης παραδοσιακές λαϊκές δραστηριότητες στον κήπο, όπως μαντέψτε γρίφους με φανάρια και γιορτάστε τη γιορτή των φαναριών στο πάρτι στον κήπο. Πολίτες και τουρίστες συμμετέχουν, παίζουν και διασκεδάζουν μαζί, αλλάζοντας το τοπίο βήμα-βήμα.

2月4日,广州市越秀公园首次推出了“越秀山下花漾闹元宵”主题游园活动,将“越秀山故事”与“素馨花传说”两大非遗文化元素融入元宵游园活动中,打造“穿越时空”的国风大赏元宵游园会。

由学生组成的近百名“小素馨花仙子”身穿精美汉服、手捧素馨花苗进城门,沿着东秀湖边,悬挂着花灯的“福道”巡游。

游园会现场更有猜灯谜、闹元宵等传统民俗游园活动,市民游客共同参与、同玩同乐,移步换景。