【中希双语】Ξεκίνησε και επίσημα το 30ο τουρνουά σκακιού «Wuyang Cup»! 第三十届“五羊杯”正式开赛,期待巅峰对决!


Γιορτή σκακιού, μονομαχία κορυφής, μεγάλη επιστροφή! Η πρόσκληση για το 30ο Εθνικό Πρωτάθλημα Σκακιού «Wuyang Cup», το οποίο περιμένουν με ανυπομονησία οι φίλοι του σκακιού, θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική σκηνή του Πολιτιστικού Πάρκου Guangzhou στις 19:00 την 1η Φεβρουαρίου. 16 συμμετέχοντες σκακιστές θα παίξουν ζωντανά και θα ξεκινήσουν μια πενθήμερη υπέροχη εκδήλωση. Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 9 η ώρα στις 5 Φεβρουαρίου.

Ως η σκακιστική διοργάνωση με τη μεγαλύτερη ιστορία, τα υψηλότερα στάνταρ και το υψηλότερο επίπεδο στην Κίνα, το “Wuyang Cup” θεωρείται ως “το πρώτο επώνυμο παιχνίδι στον κινέζικο σκακιστικό κόσμο”. Το “Wuyang Cup” μπορεί να ονομαστεί “Huashan Lunjian” για τους κορυφαίους σκακιστές στην Κίνα. Αμέτρητα κλασικά παιχνίδια σκακιού έμειναν στην μνήμη έντονα. Οι μάστερς καλπάζουν στη σκακιέρα με τα τετράγωνα και βήμα βήμα δημιουργούν τιε καλύτερες αναμνήσεις των οπαδών του σκακιού .

Τώρα μετά από 14 χρόνια ξεκινάει το 30ο «Wuyang Cup»!


棋坛盛宴,巅峰对决,重磅回归!棋迷翘首期盼的第三十届“五羊杯”全国象棋冠军邀请将于2月1日19时在广州文化公园中心台拉开帷幕,16位参赛棋手现场对弈,展开为期五天的精彩角逐,决赛将于2月5日9时上演。

作为中国历史最悠久、规格最高、门槛最高的象棋赛事,“五羊杯”被业内誉为“中国象棋界第一品牌赛”。“五羊杯”堪称国内顶尖棋手的“华山论剑”,无数经典棋局历历在目,大师们在方寸棋盘纵横驰骋,唱棋“裁判员”抑扬顿挫的音调回味无穷,“五羊杯”上的点点滴滴一直是棋迷们最美好的回忆。

如今时隔14年后,第30届“五羊杯”一触即发!