【中希双语】Εστιάζουμε στη Διάσκεψη Ανάπτυξης υψηλής ποιότητας της επαρχίας Guangdong 兔年首个工作日,广东召开全省高质量发展大会


Εστιάζουμε στη Διάσκεψη Ανάπτυξης υψηλής ποιότητας της επαρχίας Guangdong.

Την πρώτη εργάσιμη ημέρα του Έτους του Κουνελιού, το Guangdong πραγματοποίησε ένα επαρχιακό συνέδριο για την Ανάπτυξη υψηλής ποιότητας.


Στις 28 Ιανουαρίου, την έβδομη ημέρα του Σεληνιακού Νέου Έτους και πρώτη εργάσιμη ημέρα του νέου έτους του κουνελιού, η Επιτροπή του Επαρχιακού Κόμματος του Guangdong και η Επαρχιακή Κυβέρνηση πραγματοποίησαν ένα επαρχιακό συνέδριο ανάπτυξης υψηλής ποιότητας στο Guangzhou. Εκπρόσωποι πολιτικών, επιχειρηματικών και ακαδημαϊκών κύκλών θα επικεντρωθούν στην ανάπτυξη υψηλής ποιότητας του Guangdong για να συζητήσουν σχέδια, να κάνουν προτάσεις και να δώσουν συμβουλές.

Το συνέδριο επικεντρώθηκε στα θέματα «βασικά έργα και μεγάλες πλατφόρμες», «με προσανατολισμό στην κατασκευή», «υψηλής ποιότητας αναπτυξιακά έργα σε εκατοντάδες κομητείες, χιλιάδες πόλεις και χωριά» και «σύνδεση με τον έξω κόσμο», και από κοινού σχεδιασμένες αναπτυξιακές ιδέες και μέτρα.

Ξεκινώντας από την άνοιξη, πορεία στη νίκη! Με στόχο την ανάπτυξη υψηλής ποιότητας, το Guangdong έχει εργαστεί σκληρά για να ανοίξει ένα νέο παιχνίδι.

兔年首个工作日,广东召开全省高质量发展大会

1月28日大年初七,兔年首个工作日,广东省委、省政府在广州召开全省高质量发展大会,政企学研各界代表将聚焦广东高质量发展共商大计、建言献策。

全省高质量发展大会围绕“重点项目重大平台”“制造业当家”“百县千镇万村高质量发展工程”“五外联动”等主题深入探讨,共谋发展思路和举措。

从春天出发,向胜利进军!锚定高质量发展,广东苦干实干开新局。