【中希双语】Κατά τη διάρκεια του Ανοιξιάτικου Φεστιβάλ, ελάτε εδώ για να δοκιμάσετε τη γεύση Chaoxiangshan 新春佳节,到这里品潮香汕味


Χήνα Chenghai stewed lion head, χειροποίητες μπάλες ψαριού Dahao, παραδοσιακή γλυκιά σούπα Chaoshan, ο αιωνόβιος δρόμος είναι γεμάτος νέα ζωντάνια και η παραδοσιακή κουζίνα Chaozhou είναι νόστιμη…Η ” Αναμνήσεις της παλιάς πόλης Shantou” Zhenbang food street άνοιξε πρόσφατα τις πύλες της. Τουρίστες από το εσωτερικό και το εξωτερικό της επαρχίας εκμεταλλεύτηκαν τις διακοπές του Ανοιξιάτικου Φεστιβάλ για να έρθουν να κάνουν check in ο ένας μετά τον άλλο, και η κίνηση και ο τζίρος στην street food αυξήθηκαν ραγδαία.

Ως σημαντική πύλη του Θαλάσσιου Δρόμου του Μεταξιού της χώρας μου, μιας επαρχιακής υποκεντρικής πόλης και μιας από τις διάσημες πατρίδες των υπερπόντιων Κινέζων, η Shantou είναι γνωστή ως η «Πατρίδα του Gourmet Food» και «Νησί του Gourmet Food». Η κουζίνα Chaoshan έχει μακρά ιστορία και είναι γνωστή τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό για το “εξαιρετικό χρώμα, άρωμα, γεύση και σχήμα”.


Κατά τη διάρκεια του Ανοιξιάτικου Φεστιβάλ και των νέων ανθρώπων που επιστρέφουν στο σπίτι, η Shantou καλωσορίζει θερμά την άφιξη των ανθρώπων από το εσωτερικό και το εξωτερικό και τουριστών από όλο τον κόσμο.

澄海卤狮头鹅、达濠手打鱼丸、潮汕传统甜汤,百年老街焕发全新生机,老字号潮菜美味来袭……“老城记忆 舌尖汕头”镇邦美食街近日火热开街,连日来,省内外游客趁着春节假期纷纷前来打卡,美食街人流量、营业额均快速增长。

汕头作为我国海上丝绸之路的重要门户、省域副中心城市和著名侨乡之一,素有 “美食之乡”“美食孤岛”美誉。而潮汕菜历史悠久,以“色、香、味、型俱佳”饮誉中外,“细腻巧味、齿颊留香”,备受赞赏,是享誉海内外的一张名片。

新春佳节、潮人归家,汕头热烈欢迎海内外乡亲和八方游客的到来。