【中希双语】Η εμπορική δράση National County Area (Liannan) και το Πρωτοχρονιάτικο Φεστιβάλ Αγορών Αγαθών “Tianxia Yaocheng” 2023 ξεκινά 国家县域商业行动(连南)暨2023“天下瑶城”年货欢购节启幕


Στις 15 Ιανουαρίου, η τελετή έναρξης της Εμπορικής Δράσης της Εθνικής Περιοχής της Κομητείας (Liannan) και του Πρωτοχρονιάτικου Φεστιβάλ Αγορών Αγαθών “Tianxia Yaocheng” 2023 παρουσιάστηκαν ζωντανά. Παρουσιάστηκαν λαϊκά τραγούδια Yao, τύμπανα άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, παραδοσιακός χορός λιονταριών και άλλες παραστάσεις διαδοχικά, με τα χαρακτηριστικά του Liannan.

Το κατάστημα έχει όλα όσα θέλετε και όλα είναι ειδικά προϊόντα Liannan. Είναι κατανοητό ότι το Πρωτοχρονιάτικο Φεστιβάλ Αγορών “Tianxia Yaocheng” του 2023 είναι μια καταναλωτική δραστηριότητα που προωθεί την ανάπτυξη και ωφελεί τα προς το ζην των ανθρώπων και συμβάλλει στην καλλιέργεια εστιών κατανάλωσης και στην απελευθέρωση της καταναλωτικής ζωτικότητας.


Από το άνοιγμα της αγοράς στις 10 Ιανουαρίου, η οδός Nianhuo στην οδό Yaoshan είναι γεμάτη κόσμο και γεμάτη ζωντάνια. Υπάρχει μια ποικιλία από ειδικά αγροτικά προϊόντα Liannan όπως τσάι με μεγάλα φύλλα, λάδι καμέλιας, ρύζι από μετάξι κ.λπ. ., προσελκύοντας πολλούς πολίτες και τουρίστες να έρθουν για να αγοράσουν, και οι πάγκοι είναι διακοσμημένοι με φώτα και κάνει τη σκηνή όλο και πιο όμορφη.

1月15日,国家县域商业行动(连南)启动仪式暨2023“天下瑶城”年货欢购节热闹揭幕,瑶族山歌、非遗长鼓舞、传统舞狮等表演好戏连台,连南特色年货一站式购齐,尽享“连”味十足。据了解,2023“天下瑶城”年货欢购节是促增长、惠民生的消费活动,有利于培育消费热点、释放消费活力。自1月10日开市以来,瑶山路年货街人头攒动、热闹非凡,大叶茶、茶油、丝苗米等连南特色农产品琳琅满目,吸引了众多市民游客前来选购,张灯结彩的摊位也让现场年味渐浓。