【中希双语】Η παράσταση γιορτής του κινεζικού χωριού για το νέο έτος μεταδόθηκε διαδικτυακά广州云上“村晚”开播,展现新时代农村的幸福生活


Στις 14 Ιανουαρίου, η εθνική παράσταση του κινεζικού χωριού για τον εορτασμό του νέου έτους 2023, η οποία ονομάστηκε “Sailing on a New Journey and Happy Chinese Year” μεταδόθηκε σε πολλές πλατφόρμες μέσων.

Η παράσταση για τον εορτασμό της Πρωτοχρονιάς του κινεζικού χωριού στο Guangzhou χρησιμοποιούσε τεχνολογία κάμερας υπερυψηλής ευκρίνειας 4K, γυρίστηκε στο νέο Πολιτιστικό Μουσείο Guangzhou και συνδύαζε 10 ειδικές πόλεις στο Tianhe, το Panyu και άλλες συνοικίες για κινηματογράφηση.


Το πρόγραμμα καλύπτει τον παραδοσιακό πολιτισμό, την άυλη πολιτιστική κληρονομιά, τα λαϊκά έθιμα, τη σύγχρονη τέχνη και άλλα διαφορετικά χαρακτηριστικά. Στη σκηνή της παράστασης στο Guangzhou, οι ντόπιοι πολίτες παίζουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους και οι παραστάσεις ήταν φρέσκες, ενδιαφέρουσες και γεμάτες αληθινά συναισθήματα.

1月14日,“启航新征程 幸福中国年”2023全国“村晚”示范展示活动暨“在希望的田野上”广州特色小镇村晚将在多个媒体平台播出。本台广州“村晚”采用4K超高清摄像技术手法,以广州市文化馆新馆为主会场,结合天河、番禺等多个区的10个特色乡村小镇进行拍摄,节目涵盖传统文化、非遗民俗、现代艺术等不同特色内涵。在广州“村晚”大舞台上,老百姓唱主角,演出作品个个鲜活动人、有滋有味,充满真情实感。